Főtámogatónk: szerencsejatek

Csanálosit Batki váltotta

Csanálosit Batki váltotta

Batki Bence személyben új masszőr vette kezelésbe az Eger SBS Eszterházy játékosait. A 24 éves fiatalember nagy elhivatottsággal vetette magát a munkába. Elődje, Csanálosi Balázs, a megszaporodott egyéb teendői miatt intett búcsút az együttesnek.

– Egészen fiatal fejjel elhatároztam, hogy szeretnénk masszírozással foglalkozni, mindig is érdekelt ez a szakma – osztotta meg az egerszalóki illetőségű Batki Bence. – Egy kétéves kurzus zárásaként májusban szereztem gyógy- és sportmasszőri képesítést Budapesten, majd hazaköltözésem után Zsákay Tibor, a ZF-Eger OB I-es férfi vízilabda-csapatának masszőre vett a szárnyai alá. Sokat tanultam, rengeteg tapasztalatot szereztem, de igyekszem továbbra is folyamatosan képezni, fejleszteni magam.
Batki Bence novembertől tölti be a masszőri szerepet, az elmúlt másfél hétben személyes tapasztalatokat is szerezhetett a kézilabdás közegről.
– Nagyon barátságos és befogadó társaságba kerültem, ami azért megkönnyíti a mindennapi munkát – fogalmazott Batki. – Az uszodából a sportcsarnokba lépve más jellegű edzésmunkával szembesültem, de úgy érzem, gyorsan sikerült átállni az új közegbe. Nagyon pozitívak az eddigi tapasztalataim, nagyon örülök, hogy ezekkel a remek sportemberekkel dolgozhatok együtt a sikerekért.

Sike Károly
Fotó: Bók Tamás
2017. november 12.