Főtámogatónk: szerencsejatek

Életeket menthet a WIWE

Életeket menthet a WIWE

Az egri Sanatmetal Kft. saját fejlesztésű WIWE műszerével ajándékozta meg az Eger SBS Eszterházy együttesét. A WIWE olyan diagnosztikai eszköz, amely megmutatja a hirtelen szívmegállás és a pitvari fibrilláció következtében kialakuló stroke kockázatát. A hordozható mérőműszert könnyű kezelni, a hozzátartozó okostelefonos applikáció pedig azonnali diagnózist nyújt.

– A közelmúltban két hirtelen szívhalál is megrendítette a sportvilágot – emlékeztetett Soltész Adrienn projektmenedzser. – A felkavaró események méginkább arra sarkaltak mindannyiunkat, hogy nagyobb figyelmet fordítsunk a megelőzésre. Cégünk ügyvezető igazgatója, Farkas József kezdeményezésére a saját fejlesztésű WIWE eszközeink közül ötvenet ajánlottunk fel sportegyesületeknek, s rendkívül örömteli, hogy nagy számban fogadhatjuk a jelentkezőket. Reméljük, hogy minél több helyre eljut az eszköz, mert a WIWE életeket menthet.
Szabó Péter csapatkapitány Szabó Orsolyától, a Sanatmetal Kft. kereskedelmi képviselőjétől vehette át a műszert, aki egy gyors mérés után, számos jó tanáccsal is ellátta a kiváló kézilabdázónkat.
A WIWE segít abban, hogy meghalljuk szívünk jelzéseit. Figyeljen a szívére. Önnek üzen.

Sike Károly
2017. október 25.