Főtámogatónk: szerencsejatek

Felülemelkednek a nehézségeken

Felülemelkednek a nehézségeken

„Jól eső érzés látni, hogy játékosaim nem engednek a saját magukkal szemben támasztott igényekből, s igenis meg akarják mutatni, hogy minden körülmények között megállják a helyüket” – fogalmazott a vasárnapi orosházi mérkőzést megelőzően Tóth Edmond, csapatunk vezetőedzője.

A férfi NB I 14. fordulójának mérkőzésén:
Orosházi FKSE-Linamar (12.)–Eger SBS Eszterházy (6.)
Orosháza, vasárnap, 18.00. V.: Hargitai, Markó.
– A viharsarkiaknak nagyon kellenének a pontok, csak a Vác és a sereghajtó Ferencváros áll rosszabb pozícióban a bajnoki tabellán – emlékeztetett Tóth Edmond, az egriek vezetőedzője. – A jelenlegi helyezéstől lényegesen többre hivatott a gárda, rendre szoros meccseket játszanak, de az eredményességen ez egyelőre nem mutatkozik meg.
Az egriek szerdán a Budakalásszal vívtak öldöklő csatát, amelynek végén idénybeli hatodik bajnoki győzelmüket (29–26) ünnepelhették Dobó Zsolték. A vasárnapi orosházi fellépés után szerdán, a Gyöngyös elleni hazai találkozó zárja a 2017-es évet.
– Továbbra is a Kemény Ferenc Sportcsarnokon kívül vagyunk kénytelenek edzéslehetőséget keresni, az orosházi fellépés előtt Füzesabonyban találtunk szabad termet – folytatta Tóth. – Próbálunk túllépni a nehézségeken, s megőrizni a saját presztízsünket. Jól eső érzés látni, hogy játékosaim nem engednek a saját magukkal szemben támasztott igényekből, s igenis meg akarják mutatni, hogy minden körülmények között megállják a helyüket.

tippmix_CMYK

Sike Károly
Fotó: Lénárt Márton
2017. december 16.