Főtámogatónk: szerencsejatek

Füzit nyomasztották az első percek

Füzit nyomasztották az első percek

Tóth Edmond áttörhetetlen falról beszélt, míg Ljubomir Vranjes csalódottan nyilatkozott a játék láttán a Telekom Veszprém–Eger SBS Eszterházy (31–19) mérkőzést követően. William Accambray a kézilabda szabályairól, Füzi Dániel görcsösségről is szót ejtett.

Ljubomir Vranjes, a veszprémiek vezetőedzője: – Az ellenfél igyekezett lassítani a tempót, amiben a játékvezetők partnernek bizonyultak. Nem sikerült megvalósítani az előzetes elképzeléseket, sokkal dinamikusabban szerettünk volna játszani. A két pontnak ugyan örülhetünk, de ahogyan nyertünk az nem igazán tetszett. Ettől sokkal jobb teljesítményre vagyunk képesek.

Tóth Edmond, az egriek vezetőedzője: – A saját szintjükhöz méltóan játszottak a veszprémiek. Ilyen védelem ellen nagyon nehéz támadni. Sokszor elmentünk egészen a passzív játékig, mert nem igazán találtunk rést a védekezésükön. A hazaiak azt játszották, amit nagyon tudnak: kemény védekezés és gyors ellentámadások. A gyengébb első félidő után, a másodikban már jobban tartottuk magunkat. Reális a különbség.

William Accambray, a veszprémiek balátlövője: – Egy ekkora klubnak mint a Veszprém mindig, minden fronton a győzelemre kell törekedni. Próbáltunk bizonyos taktikai elemeket gyakorolni, de tudomásul kell venni, hogy vannak a kézilabdának szabályai, amelyek most ezt nem segítették. Nem tudtunk a kellő gyorsasággal játszani. Dolgozunk tovább, hogy a hétvégén sikeresek legyünk.

Füzi Dániel, az egriek beállója: – Számomra az első percek elég nyomasztóak voltak, mégis otthon, nevelőegyesületem ellen, kellett játszani. Aztán úgy érzem sikerült levetkőzni ezt a görcsösséget. A második félidei produkcióval már elégedettebbek lehetünk. Ennyi a különbség a két csapat között. Nekünk a közvetlen riválisokkal szemben kell eredményesnek lenni, s ebben azért eddig jól állunk.

Sike Károly
Fotó: Bók Tamás
2017. október 5.