Főtámogatónk: szerencsejatek

A játék minősége nem számít

A játék minősége nem számít

Kellő agresszivitást vár tanítványaitól Skaliczki László, a váciak vezetőedzője. Az eredménykényszer alatt pályára lépő hazaiak ellen, parázs hatvan percre számíthatnak a mieink. A bajnoki nyitányt jelentő Váci KSE–Eger SBS Eszterházy mérkőzést szombaton 18 órától rendezik.

A férfi NB I 16. fordulója:
VÁCI KSE (13.)–EGER SBS ESZTERHÁZY (5.)
Vác, Városi Sportcsarnok, szombat, 18.00. V.: Bacs, Bóna.

– Esetünkben nem az a lényeg, hogy szép vagy esetleg kevésbé látványos játékkal rukkolunk elő – fogalmazott Skaliczki László, a váciak januárban kinevezett vezetőedzője. – Eredménykényszer alatt lépünk pályára, a játékosoknak el kell viselni az ezzel járó feszültséget. Azt szeretném, ha ez megfelelő adrenalint váltana ki a fiúkból. A kézilabda egyfajta küzdős sportág is, az eredményességhez fontos, hogy a játékosok megfelelő agresszivitással álljak a mérkőzésekhez. A minden áron győzni akarást szeretném látni a csapaton az Eger ellen is.

– Nehézkesen alakult a felkészülés, a válogatottakat jóideig nélkülözni kellett, s a légióskorlát miatt a Ligakupa-mérkőzéseken sem tudtunk komplett csapattal gyakorolni – emlékeztetett Tóth Edmond, az egriek vezetőedzője – Érdeklődve várom, hogy ebben az állapotunkban mire leszünk képesek. Abban feltétlen bízom, hogy a kellően ki vannak már éhezve a srácok a bajnoki mérkőzésekre, s mindent megtesznek a sikeres idénykezdet érdekében. Az edzőváltás miatt vélhetően rendkívül motiváltak a váciak, mindenki bizonyítani akar az új szakembernek. Sokkal nagyobb ellenállásra számítunk, mint a legutóbb.

tippmix_CMYK

Sike Károly
Fotó: Lénárt Márton
2018. február 2.