Főtámogatónk: szerencsejatek

Jegyinformációk a Szeged és Veszprém elleni hazai bajnokikra

Jegyinformációk a Szeged és Veszprém elleni hazai bajnokikra

Február 12-től már gazdára találhatnak a Szeged és a Veszprém elleni hazai bajnoki mérkőzésekre szóló jegyek. Klubunk speciális jegyértékesítési megoldásról döntött, amely a bérleteseinket is érinti! A jegyértékesítés menetéről, a határidőkről az alábbi közleményben olvashatnak. Kérjük szurkolóinkat, hogy egy megosztással segítsék a jegyinformációk terjesztését a facebookon!

Tisztelt szurkolóink!

Egy hét leforgása alatt vendégül látjuk hazánk két legnépszerűbb férfi kézilabdacsapatát. A Mol-Pick Szeged február 20-án, a címvédő Telekom Veszprém február 27-én játssza bajnoki mérkőzését a Kemény Ferenc Sportcsarnokban.
Csakúgy, mint a két gigász tavalyi fellépése alkalmával, idén is döbbenetes érdeklődés övezi a két találkozót, ezért klubunk a félreértések és csalódások elkerülése érdekében speciális jegyértékesítési megoldásról döntött. Célunk egyértelmű: biztosítani szeretnénk bérletes szurkolóinkat a kiemelt megbecsülésről, illetve egyetlen jegyvásárló előtt sem kívánjuk becsukni a csarnok bejáratait a mérkőzés előtt. Vélhetően ennek ellenére is lesznek csalódott érdeklődők, hiszen legalább 1300-an szeretnének majd bejutni a 875 hely valamelyikére.
Kezdenénk mindjárt azzal, hogy a bérleteket erre a két mérkőzésre felváltja a jegy, tehát a bérlet csak a jeggyel együtt lesz érvényes a belépésre! A MINDKÉT kiemelt meccsre egyidejűleg vonatkozó jegyértékesítés menetéről, a határidőkről alább olvashatnak:
INFORMÁCIÓ BÉRLETES SZURKOLÓINK SZÁMÁRA
Bérlettel (utánpótlás bérlet, éves bérlet, támogatói bérlet) rendelkező szurkolóinktól ELŐZETES JEGYIGÉNYLÉST kérünk! Ezzel a kéréssel célunk az, hogy ne maradjanak üresen azok székek, amelyeket nem vesz igénybe a bérletes szurkoló. Bérleteseink február 12-én, hétfőn 12 és 20 óra között az Agria Park földszintjén, az információs pult mellett kialakított standunknál INGYENESEN vehetik át a bérletre meghatározott számú belépőjegyüket mindkét mérkőzésre. Február 13-án, kedden 18 órától fogadjuk Magyar Kupa-mérkőzésen a Tatabánya csapatát, ahol szintén lehetőséget biztosítunk a bérletesek számára az előzetes jegyigénylésre, azaz a Szeged és Veszprém meccsre szóló jegyek ingyenes átvételére.

INFORMÁCIÓ JEGYVÁSÁRLÓ SZURKOLÓINK SZÁMÁRA
Miután a fenti két alkalom valamelyikén a bérleteseink átvették jegyeiket, elkezdjük a fennmaradó helyek értékesítését a bérlettel nem rendelkezők számára. Ők február 15-én, csütörtökön 12 és 20 óra között vásárolhatnak belépőt a két topcsapat elleni találkozóra. Erre szintén az Agria Parkban kialakított standon biztosítunk lehetőséget. A szurkolók egységesen 1000 forintos áron vásárolhatnak, egy vásárló maximum négy jegyet. A forgalomba kerülő jegyek számát attól tesszük függővé, hogy bérleteseink mennyi jegyre tartanak előzetesen igényt. A Kemény Ferenc Sportcsarnok befogadó képessége véges, az előírtnál több embert biztonsági okokból nem fogadhatunk a létesítményben.

INFORMÁCIÓ A VENDÉGSZURKOLÓK SZÁMÁRA
Amennyiben gazdára talál az összes hazai hely, a mérkőzés előtt mindössze a vendégszektorba szóló, összesen 87 jegyet értékesítjük, a hazai jegypénztár már nem nyit ki. A minden bajnoki mérkőzésen szokásos gesztust itt is betartjuk, azaz a vendégklub által részünkre hivatalosan leadott vendégjegy-igénylés feletti, megmaradó jegymennyiséget értékesítjük csak a helyszínen.

Köszönjük szíves megértésüket, bérleteseinktől az esetleges plusz fáradalmakat! Bízunk benne, hogy kulturált, hatékony és igazságos feltételeket teremtettünk ezzel a döntéssel. Kérjük szurkolóinkat, hogy egy megosztással segítsék a jegyinformációk terjesztését a facebookon, illetve segítsenek minden bérletes elérésében!

Szerző: HandballEger
Fotó: Lénárt Márton
2018. február 8.