Főtámogatónk: szerencsejatek

Lezák: küzdelemmel kompenzáltunk

Lezák: küzdelemmel kompenzáltunk

A B. Braun Gyöngyös–Eger SBS Eszterházy Ligakupa-mérkőzést (24–26) követően Váczi Sándor, Konkoly Csaba, Lezák Áron és Sipeki Levente számolt be tapasztalatairól a sajtó képviselőinek.

 

Konkoly Csaba, a gyöngyösiek vezetőedzője: – Egy nappal a mérkőzést megelőzően a magyar férfi junior-válogatott vendégei voltunk Balatonbogláron, a találkozó éreztette hatását a játékosokon. Ezzel együtt hiába fordítottuk a magunk javára az eredményt a második félidő derekán, a végére sajnos elfogytunk. Több fiatal játékosnak is lehetőséget biztosítottam, akik nem tudtak átlépni az árnyékukon. Ennél jobb és speciálisabb terhelést nem adhattam volna a csapatnak. Az eredmény tovább munkára sarkall.

Váczi Sándor, az egriek megbízott-edzője: – A játék képe megfelelt a felkészülés azon szakaszának, ahol jelenleg járunk. Kiváló erőfelmérőnek bizonyult a találkozó. Ezúttal nekünk jött ki jobban a lépés, de azon sem lepődtem volna meg, ha a gyöngyösiek nyernek.

Sipeki Levente, a gyöngyösiek átlövője: – Küzdöttünk, hajtottunk becsülettel. A balatonboglári találkozó fáradtsága mentálisan és fizikálisan is érződött a csapaton. Amíg a kiélezett szituációkban nem tudunk jó döntéseket hozni, addig nagyon nehéz lesz nyerni.

 Lezák Áron, az egriek jobbszélsője: – Ez a találkozó jelentette számunkra az éve első mérkőzését. A játék több elemében is akad még javítani való, de ezúttal küzdelemmel és lelkesedéssel sikerült ezeket kompenzálni.
 tippmix_CMYK
Sike Károly
2018. január 13.