Főtámogatónk: szerencsejatek

Már köszörülik a torkukat

Már köszörülik a torkukat

„Minden körülmények között buzdítjuk a csapatot, s ettől az sem tántorít el bennünket, hogy a Veszprém toronymagas esélyesként érkezik” – fogalmazott Klarianka Péter, az egriek egyik vezérszurkolója.

A férfi NB I. 19. fordulójában:
EGER SBS ESZTERHÁZY (8.)–TELEKOM VESZPRÉM (1.)
Eger, Kemény Ferenc Sportcsarnok, kedd, 18.00.
Vezeti: Paska D., Vastag S.

Ezúttal is remek hangulatra lehet számítani – állítja a vezérszurkoló
– Minden körülmények között buzdítjuk a csapatot, s ettől az sem tántorít el bennünket, hogy a Veszprém toronymagas esélyesként érkezik – osztotta meg Klarianka Péter, az egriek egyik vezérszurkolója. – Ezúttal a tisztes helytállás lehet a cél, vélhetően annyit tudunk majd játszani, amennyit a vendégcsapat enged. A bakonyiakat a Szegeden kívül évek óta egyetlen magyar csapat sem tudja megszorítani, csodaszámba menne ha ezúttal másként alakulna. Világsztárok érkeznek, akiket eddig csak a televízió képernyője előtt figyelhettünk, vélhetően egy teljesen más ritmusú mérkőzést láthatunk. Fokozott várakozás előzi meg a találkozót, a jó hangulat ezúttal is garantált. Mi a magunk részéről mindent megteszünk annak érdekében, hogy emlékezetessé tegyük a rekordbajnok egri fellépést. Már köszörüljük a torkunkat, elő vannak készítve a dobok, dudák. Jöhet a Veszprém! – fogalmazott Klarianka, majd hozzátette: nagyon hálásak a csapatnak az őszi menetelésért.
Az egri gárda körül egyre csak gyarapodik a pártolói bázis. Az elmúlt években ugrásszerűen megnövekedett a csapat népszerűsége, amelyre ékes példa a bajnoki mérkőzéseken tapasztalt állandó telt ház.

tippmix_CMYK

Sike Károly
Fotó: Lénárt Márton
2017. február 26.