Főtámogatónk: szerencsejatek

Méltó lezárása a hétnek

Az ötnapos mátraházai edzőtáborozás zárásaként, a szintén NB I-es B. Braun Gyöngyös együttesével játszotta első nyári felkészülési mérkőzését az Eger SBS férficsapata.

A megyeszékhelyiekhez hasonlóan, a gyöngyösiek is idei első erőfelmérőjükre készültek, ahol a kemény munka kellős közepén nem is az eredmény, annál inkább a mutatott teljesítmény foglalkoztatta a két szakvezetőt.

Rosta István, az egriek trénere mielőtt megosztotta volna a mérkőzésen szerzett tapasztalatait, arról sem feledkezett meg, hogy az összecsapást megelőző öt nap pozitíviumait csokorba gyűjtse.

– Mindenek előtt szeretnénk köszönetet mondani a mátraházai edzőtábor valamennyi munkatárásának, akik hétfőtől péntekig lesték minden kívánságunkat, igazán vendégszerető emberek között tölthettük a dolgos hétköznapokat – fogalmazott a szakember. – Minden igényt kielégítő létesítményben, minőségi munkát végeztünk. A B. Braun elleni találkozóra tizenhat edzéssel a lábakban érkeztünk. Öröm volt látni azt is, hogy az újonnan érkezett kézilabdázók, gyorsan megtalálták a helyüket a csapatban. Méltó lezárása volt ez a mérkőzés az edzőtáborban eltöltött hétnek.

Eredmény:

B. Braun Gyöngyös–Eger SBS

23:24 (11:11)

A gólszerzők: Falcon 5, Nagy B., Marczinkó, Varsandán M. 3–3, Kovacsics, Juhász K., Mester 2–2, Debreczeni, Rédai, Szemikov 1–1, ill. Padla, Halász 4–4, Szabó P., Vancsics 3–3, Takács B., Dimitrovszki, Iváncsik Á. 2–2, Szűcs, Kocsis, Dobó, Menyhárt 1–1.

Az Eger SBS legközelebb július 31-én 17 óráról a Mezőkövesdi KC vendégeként tart erőfelmérőt.

Sike Károly

Fotó: Lénárt Márton

2015. július 25.