Főtámogatónk: szerencsejatek

Nagy kihívás előtt Szepesi

Nagy kihívás előtt Szepesi

Utolsóként csatlakozott az Eger SBS Eszterházy NB I-es gárdájának keretéhez Szepesi István. A magyar válogatott címeres mezét először idén tavasszal magára öltött balszélső, a Mezőkövesdi KC együttesétől igazolt a  megyeszékhelyre.

– Néhány nappal a felkészülés kezdete előtt igazolt új csapatához. Miért csak most született meg az elhatározás?
– Mozgalmas heteken vagyok túl, több szempontból is mérföldkőhöz érkezett az életem – válaszolta a 27 esztendős játékos. – Tavasszal Dániában bemutatkozhattam a magyar felnőtt válogatottban, nemrég édesapa lettem, s ezek után sok mindent mérlegelnem kellett. Mindent latba vetve született meg a döntés, miszerint Egerben szeretném folytatni a pályafutásom.
– Nyilván tisztában van vele, hogy a posztján egy bizonyos Radoslav Antl-lal küzdhet a játékpercekért.
– Az NB I egyik legjobb balszélsője mellé kerültem, biztos vagyok benne, hogy nehéz feladatom lesz, ha érvényesülni szeretnék. De vonzanak a kihívások, az életben már megtanultam, hogy semmit sem adnak ingyen. Rutinos, kiváló erőkből álló gárdához kerültem, szeretném kivenni a részem a sikerekből.
– Milyen elvárásokat fogalmazott meg az elkövetkezendő idényre?
– Azért dolgozunk, hogy stabil középcsapat legyen az egri gárda. A játékoskeret sokra hivatott, akár az ötödik-hatodik hely sem elérhetetlen. Bízom benne, hogy olyan teljesítménnyel tudok előrukkolni, amivel továbbra is számolnak velem a válogatottnál.

Sike Károly
Fotó: facebook.com
2017. július 26.