Főtámogatónk: szerencsejatek

Négyszázan a családi napon

Négyszázan a családi napon

Idén is osztatlan sikert aratott az Eger SBS Eszterházy családi napja. A négyszáz utánpótláskorú gyermeket megmozgató rendezvényt megtisztelte jelenlétével Zsiga Gyula, a Magyar Kézilabda Szövetség szakmai igazgatója is, aki elismerően szólt az egyletnél tapasztalt nyűzsgő klubéletről.

Az előzetesen helyszínként kijelölt Bolyki-völgy az esős időjárás miatt ezúttal nem fogadhatta a résztvevőket, így a Pásztorvölgyi iskola csarnokában került fedél alá a rendezvény. A résztvevők hangulatán mit sem változtatott az új helyszín, a közösen eltöltött órák mindenért kárpótolták a jelenlévőket.
Azok után, hogy Szabó Róbert, a klub társadalmi elnöke köszöntötte a jelenlévőket, Zsiga Gyula fejezte ki elismerését a rendezvénnyel kapcsolatban, s megjegyezte a város sportszerető közönsége méltán lehet büszke a kézilabdás közösségre. Szabó Péter a felnőttcsapat, Prokaj István a szurkolók nevében szólt az egybegyűltekhez. A köszöntőket követően játékos feladatok, ügyességi versenyek színesítették a programot, amelyek zárásaként szurkolói pólókat vehettek át a gyerekek. A résztvevők ebédjét Stiller Tamás, országosan is ismert szakács készítette.
Az eseményt a megyeszékhelyi fiatalokon túl, a klubbal partneri együttműködést kötött települések gyermekei is élvezhették. Érkeztek ifjú kézilabdázók egyebek mellett Salgótarjánból, Miskolcól és Kisköréről is.
Sike Károly
Fotó: Lénárt Márton
2017. szeptember 17.