Főtámogatónk: szerencsejatek

Nem megyünk bele az adok-kapokba

Nem megyünk bele az adok-kapokba

„Nagyon fontos lesz, hogy megakadályozzuk a vendégek gyors ellentámadásait, igyekszünk hosszú lefolyású támadásokat vezetni. Ha belemegyünk egy adok-kapokba, abból valószínűleg nem jönnénk ki jól” – emlékeztetett Tóth Edmond.
Az Eger SBS Eszterházy–Telekom Veszprém mérkőzés kedden 18 órakor kezdődik a Kemény Ferenc Sportcsarnokban.

A férfi NB I 19. fordulójában:
EGER SBS ESZTERHÁZY–TELEKOM VESZPRÉM
Eger, Kemény Ferenc Sportcsarnok, kedd, 18.00. Vezeti: Paska D., Vastag S.
– Sajnos a pénteki FTC elleni Ligakupa negyeddöntő első mérkőzése áldozatokkal is járt – emlékeztetett Tóth Edmond, az egriek vezetőedzője. – Füzi Dániel kézközépcsont-törést szenvedett, míg Takács Bencének a bokája fordult ki, előbbire hat hetes, utóbbira reményeim szerint néhány napos pihenő után számíthatok újra. A légiósok viszont ismét csatlakozhatnak a csapathoz, általuk színesebbé válhat a játékunk. Remélem, hogy újabb sérülés már nem sújtja a csapatot, és tisztes eredménnyel zárhatjuk a címvédő elleni találkozót. Meggyőződésem, nehezebb lesz helytállni mint a Szeged ellen.
A Telekom Veszprém vasárnap a német Flensburg vendégeként 31–31-es döntetlent játszott a Bajnokok Ligája B-csoportjának 13. fordulójában. A házigazdának az utolsó támadásából sikerült egyenlíteni.
– Követtem a bakonyiak vasárnapi BL-mérkőzését, ahol a Ljubomir Vranjes által kedvelt gyors játékot igyekeztek játszani Lékai Mátéék – folytatta Tóth Edmond. – Nagyon fontos lesz, hogy megakadályozzuk a vendégek ellentámadásait, igyekszünk majd hosszú lefolyású támadásokat vezetni. Ha belemegyünk egy adok-kapokba, abból valószínűleg nem jönnénk ki jól.

tippmix_CMYK

Sike Károly
Fotó: Lénárt Márton
2018. február 26.