Főtámogatónk: szerencsejatek

Radojevics a németek ellen készül

Radojevics a németek ellen készül

Válogatott játékosait nélkülözve, szerdán kezdte a bajnoki felkészülést az NB I-ben ötödik helyen telelő Eger SBS Eszterházy együttese. Az Eb-szereplő Igor Radojevics (képünkön), valamint Andrej Petro és Radoslav Antl később csatlakozik a megyeszékhelyiekhez.

Igor Radojevics a montenegrói nemzeti csapattal készül a január 12-én rajtoló horvátországi Európa-bajnokságra. A balkáni ország nemzeti együttese ötödik alkalommal szerepelhet kontinenstornán, amelyeken a 2008-as 12. helyezés számít az eddigi legjobb eredménynek. A gárda ezúttal a „C” jelű csoportban, Zágrábban játssza a csoportmérkőzéseit. Sorrendben Németország (január 13., 17.15, Tv.: Sport2), Macedónia (január 15., 20.30) és Szlovénia (január 17., 20.30) lesz Montenegró ellenfele.
Radoslav Antl és Andrej Petro a szlovák válogatott összetartásán vesz részt, amely Finnország, majd Oroszország legjobbjai ellen vív vb-selejtezőt. Érdekesség, hogy Szlovákia épp Montenegróval szemben maradt le a 2018-as Európa-bajnokságról.
– A válogatottakon kívül mindenki rendelkezésre áll – tájékoztatott Tóth Edmond vezetőedző. – A Kemény Ferenc Sportcsarnokban továbbra is zajlanak a felújítási munkálatok, januárban a Leányka úti Eszterházy-csarnokban tartjuk az edzéseket. Igor visszatérése a montenegróiak Eb-szereplésétől függ, míg a szlovákok várhatóan január 15-én csatlakoznak be a közös munkába.

Sike Károly
Fotó: Lénárt Márton
2018. január 4.