Főtámogatónk: szerencsejatek

Tóth távollétében Váczi dirigál

Tóth távollétében Váczi dirigál

Váczi Sándor személyében komoly szaktekintély kezébe kerül a staféta az év első mérkőzésén. Pénteken 18 órától, a 2017/18-as Ligakupa-küzdelmek nyitányán, Gyöngyösön vendégszerepel az Eger SBS Eszterházy.

A Ligakupa C-csoportja 1. fordulójában:
B. Braun Gyöngyös–Eger SBS Eszterházy
Gyöngyös, Dr. Fejes András Sportcsarnok, péntek, 18.00. V.: Hargitai, Markó.
A 2017/18-as Ligakupa tizenkét fős mezőnyét négy hármas csoportba sorolták. A címvédő Eger és a Gyöngyös az NB I/B-s Balmazújváros társaságában szerepel, ahonnan a körmérkőzéseket követően az első két helyezett jut a legjobb nyolc mezőnyébe. A mátraaljaiak egy csoportmeccsen már túl vannak. Németh Tamásék számára novemberben a hajdúságban indult a sorozat, ahol 31–25-re nyert a házigazda BKK. Új szabály a tavalyi kiíráshoz képest, hogy valamennyi mérkőzésen csapatonként mindössze két külföldi játékost szerepeltethet a szakvezetés.
Egri oldalon válogatott elfoglaltság miatt Radoslav Antl, Andrej Petro, Igor Radojevics és Füzi Dániel biztosan nem szerepel, míg Richard Stochl pihenőt kapott a mérkőzésre. Az utánpótlásban pallérozódó fiatalok közül Szepesi Noel és Tóth Rajmond juthat játéklehetőséghez.
– A klubunk ifjúsági csapatát irányító Váczi Sándor személyében komoly szaktekintély kezébe kerül a staféta, akinek a legjobb tudásom szerint igyekszem segíteni a munkáját – fogalmazott Pereverzia Mihály, az egriek ügyvezetője, kapusedzője. – A nemzetközi szövetség által szervezett mesteredzői kurzuson résztvevő vezetőedzőnk, Tóth Edmond részletes edzéstervet hagyott hátra nekünk, távollétében sem tétlenkedünk. Fárasztó hét után érkezünk Gyöngyösre, ahol igyekszünk a lehetőségekhez képest helytállni.

tippmix_CMYK

Sike Károly
Fotó: Lénárt Márton
2018. január 11.