Főtámogatónk: szerencsejatek

Újabb szélsőt igazoltunk Mezőkövesdről

Újabb szélsőt igazoltunk Mezőkövesdről

A férfi NB I 2016/17-es idényében kilencedik helyezett, az első alkalommal kiírt Ligakupát elhódító Eger SBS Eszterházy együttesében folytatja pályafutását a legutóbb Mezőkövesden szerepelt, a magyar válogatott mezét először idén tavasszal magára öltő balszélső, Szepesi István. A 27 esztendős játékos két évre szóló szerződést írt alá.

Szepesi István, Nagy Dominik (NEKA) és Vaskó Péter (Mezőkövesdi KC) után a klub harmadik nyári szerzeménye, míg a távozók listáján a mai napig Kocsis Csaba, Vancsics János, Mátrai Péter és Vjacseszlav Szadovij neve szerepel. Menyhárt Máté jövője még kérdéses. Elképzelhető, hogy a balszélső a több játéklehetőség reményében Mezőkövesden folytatja pályafutását.
– Mára elmondhatjuk magunkról, hogy hét különböző válogatott kézilabdázóval büszkélkedhet a klubunk – fogalmazott Szabó Róbert, az egri klub társadalmi elnöke. – Szepesi István mellett Vaskó Péter, Igor Radojevics, Andrej Petro, Füzi Dániel, Kiss Gergő és Radoslav Antl egyaránt aktív szereplői hazája valamelyik nemzeti csapatának. Az is tény, kevés hozzánk hasonló kiscsapat mondhat el magáról hasonlókat.
Szepesi István újdonsült apaként érkezik a hevesi megyeszékhelyre, hiszen szerdán látott napvilágot első szülött fia, aki szintén az István nevet kapta. Sok boldogságot és jó egészséget kívánunk a családnak!
Az Eger SBS Eszterházy július 24-én kezdi a felkészülést az új idényre. A keretben további változások már nem várhatók.
Sike Károly
Fotó: Henrik Jensen
2017. július 21.