Főtámogatónk: szerencsejatek

Csalódott gárda érkezik

Csalódott gárda érkezik

„Célunk a tisztes helytállás, alakuljon bárhogy is az összecsapás végkimenetele, emelt fővel szeretnénk lejönni a pályáról” – fogalmazott az egri vendégjátékot megelőzően Konkoly Csaba, a gyöngyösiek vezetőedzője. A megyei rangadó szerdán 18 órakor kezdődik a Kemény Ferenc Sportcsarnokban.

– Rendkívül csalódottak voltunk a Vác elleni vereség (27–33) után, bízom benne, hogy Egerben már nem követjük el azokat a hibákat, amelyek legutóbb a vesztünket okozták – fogalmazott Konkoly Csaba, a gyöngyösiek vezetőedzője. – Az egyik fő probléma Lubomir Duris elvesztése, akinek a hiányát nagyon nehéz orvosolni. A szlovák irányító játékosnál komolyabb elváltozást ugyan nem találtak az orvosok, de néhány napig mindenképpen pihentetni kell a sérült térdét. A másik gond a védekezésünk, amelynek a hatékonyságáról a kapott gólok száma fest borús képet. Ellentétben velünk, az Eger hétről-hétre kiegyensúlyozottan teljesít tele rutinos, sok nagy csatát megélt kézilabdázókkal. Minden csapatrészben rendelkeznek kiemelkedő képességű játékossal, akik a maguk javára képesek dönteni a kiélezett szituációkat. Egységes gárda benyomását keltik, az évek során megszerzett tudásuk pedig aranyat ér. A célunk a tisztes helytállás, alakuljon bárhogy is az összecsapás végkimenetele, emelt fővel szeretnénk lejönni a pályáról.

A férfi NB I 15. fordulójának mérkőzésén:
EGER SBS ESZTERHÁZY–B. BRAUN GYÖNGYÖS
Eger, Kemény Ferenc Sportcsarnok, szerda, 18.00. V.: Bonifert, Oláh.
GYÖNGYÖS. KAPUSOK: Hudák Henrik, Holló Márk. JOBBSZÉLSŐK: Gábori Máté, Urbán Egon. JOBBÁTLÖVŐK: Mitar Markez (horvát), Malandrin de Oliveira Rodolfo (brazil). IRÁNYÍTÓ: Veres Balázs. BEÁLLÓK: Henrique Pedro Martins (brazil), Hegedüs Márk, Igó Ádám. BALÁTLÖVŐK: Lele Ákos, Vladan Loncar (bosnyák), Matej Mikita (szlovák), Tóth Márk Patrik. BALSZÉLSŐK: Kovacsics Péter, Németh Tamás. VÉDEKEZŐ: Sipeki Levente. SÉRÜLT: Lubomir Duris (szlovák), Tóth Mihály.

tippmix_CMYK

Sike Károly
Fotó: Lénárt Márton
2017. december 19.