Főtámogatónk: szerencsejatek

TAO

2017/18-as támogatási időszakra vonatkozó sportfejlesztési program

Az Eger-Eszterházy Szabadidő és Sportegyesület összhangban az előző évek sportfejlesztési programjaival és a Magyar Kézilabda Szövetség stratégiai koncepciójával, folyamatos és fokozatos fejlődést, valamint az utánpótlás-nevelés bázisának kiépítését tűzte célul.

A TAO programoknak köszönhetően egyszerre tudjuk építeni a felnőtt csapatunkat és megalapozni a jövő nagycsapatának toborzására alkalmas közegét. Jelenleg közel 300 fős utánpótlás keretünket szeretnénk 350 főre növelni.  Ehhez elengedhetetlen, hogy olyan vonzó lehetőséget kínáljunk a sport iránt érdeklődő és tehetséges fiatalság számára, amely nemcsak más kézilabda klubokkal, de más sportágak lehetőségeivel is konkurál. Megfelelő és stabil környezetet teremtünk játékosaink számára mind az általunk használt létesítmények színvonalával, mind a rendelkezésre álló szakemberállományunkkal, mind a sportfelszerelések, eszközök biztosítása terén. A TAO támogatás lehetőséget teremt, hogy a fiatalok és családjuk számára megfizethetőbb legyen a sportélmény és a versenysport elérése. Felnőtt csapatunk a 2017-2018-as szezonban az NB I. osztályban indult. Célunk a stabil bennmaradás kiharcolása.  Jelenlegi szakembereink megtartása nélkülözhetetlen Egyesületünk és a sportág jövőjét illetően. Utánpótlás csapataink, fiataljaink szintén szép eredményeket értek el, remélhetőleg ezeket az eredményeket a 2017-2018-as szezonban is hozni tudjuk. A fiatalok nevelésével nemcsak egészséges életmódra tanítjuk őket, hanem a sport szeretetére, a sportág iránti elkötelezettségre, és az összetartozás, csapatszellem fontosságra.

Kiemelkedő szerepet jelentünk a város életében, szurkolói bázisunk megnövekedésével egyre több fiatal érdeklődik sportágunk iránt. Ezzel alternatívát biztosítunk az iskola utáni elfoglaltságukra, valamint a lelkes, sportolni vágyó fiatalság biztos utánpótlást jelent a toborzásokhoz.

Ezen célok megvalósításához, valamint az elért eredmények fenntartásához elengedhetetlen továbbra is a TAO támogatások nyújtotta lehetőség.

A Magyar Kézilabda Szövetség határozata ezen a linken letölthető.

A Eger-Eszterházy Szabadidő és Sportegyesület programja ezen a linken letölthető.