Főtámogatónk: szerencsejatek

Lendvay játékán sok múlhat

Lendvay játékán sok múlhat

„Biztos vagyok benne, hogy ezerrel munkálkodik majd a hazaiakban a bizonyítási vágy, ráadásul egy új szakember kinevezése mindig új impulzusokat hoz egy csapathoz” – osztotta meg Tóth Edmond, az egriek vezetőedzője a soron következő Vác elleni mérkőzés előtt.

A férfi NB I 12. fordulójának mérkőzése:
Váci KSE (11.)–Eger SBS Eszterházy (10.)
Vác, szombat, 18.00. V.: Herczeg, Südi.
Zsiga Gyula távozását követően, Gúnya Péter személyben frissen kinevezett vezetőedzővel a kispadon várja az Eger elleni összecsapást a Vác. Az új szakember múlt hét közepén, az Orosháza elleni Ligakupa-mérkőzésen (28–25) dirigálta először a váciakat, majd kedden szintén a Ligakupában az NB I/B-s PLER vendégeként nyertek 36–24-re Vitáris Norberték. Gúnya bajnoki találkozón az Eger ellen debütál.
– Biztos vagyok benne, hogy ezerrel munkálkodik majd a hazaiakban a bizonyítási vágy, ráadásul egy új szakember kinevezése mindig új impulzusokat hoz egy csapathoz – osztotta meg Tóth Edmond, az egriek vezetőedzője. – Felfokozott közegben kell helytállnunk, ahol eddig nem sok sikert élhettünk meg. Sok múlhat a korábbi válogatott irányító, Lendvay Péter játékán, aki rendszerint fazont szab az együttesnek. Nálunk sérülések, betegségek miatt elég kevesen edzettünk a héten, de bízom benne, hogy a mérkőzésre „a halottak is feltámadnak”.
A váciak keretében a tunéziai, szerb, fehérorosz, horvát, montenegrói légiósokon kívül a B-válogatottnál számításba vett Koller Tamás is fontos láncszem lehet, a balátlövő tizenegy bajnoki mérkőzésen lőtt negyvenkét találatával vezeti a házi góllövőlistát.
Sike Károly
Fotó: Lénárt Márton
2016. december 2.