Főtámogatónk: szerencsejatek

Repóth számít a drukkerekre

Repóth számít a drukkerekre

„Bízunk benne, hogy a bajnoki mérkőzésekhez hasonlóan ezúttal is megtelik a lelátó, a szurkolóink által teremtett hangulat mindig óriási erőt ad a csapatnak” – fogalmazott Repóth Dániel. Pénteken Ligakupa-mérkőzés vár a mieinkre: az FTC elleni párharc győztese a legjobb négy közé juthat.

Ligakupa negyeddöntő, 2. mérkőzés:
Eger SBS Eszterházy–Ferencvárosi TC
Eger, Kemény Ferenc Sportcsarnok, péntek, 18.00. V.: Bócz, Wiedemann.
Egygólos hátrányt kellene ledolgozni a címvédő megyeszékhelyi férficsapatnak a fővárosiak elleni párharc visszavágóján. Az Elek Gyula Arénában egy hete 25–24-re nyert az FTC.
– A sorsolásunk abból a szempontból feltétlen kedvező, hogy hazai pályán zárjuk a párharcot és a hátrány sem nevezhető jelentősnek – fogalmazott kapusunk, Repóth Dániel. – Nagyon bízunk benne, hogy a bajnoki mérkőzésekhez hasonlóan ezúttal is megtelik a lelátó, a lelkes szurkolóink által teremtett hangulat mindig óriási erőt ad a csapatnak. Nagyszerű érzés úgy pályára lépni, hogy a drukkerek ott állnak mögöttünk. A bajnoki találkozókhoz képest ismét változtatni kell a csapat összetételén, azt csak Tóth Edmond tudja, hogy ki lesz az a két kézilabdázó, aki betölti nevezhető két légiós helyet. Igyekszünk megtartani a stabilitást, s hasonlóan kreatív, színes támadójátékkal előrukkolni, mint kedden a Veszprém ellen.
A párharc győztese a legjobb négy együttes mezőnyében folytathatja.

tippmix_CMYK

Sike Károly
Fotó: Lénárt Márton
2018. március 1.