Főtámogatónk: szerencsejatek

Tóth Edmond jubilál Veszprémben

Tóth Edmond jubilál Veszprémben

Azonos pontszámmal álló csapatok találkoznak szerdán Veszprémben. A bajnoki címvédő vendége az elmúlt négy mérkőzésén zsinórban győztesen záró Eger SBS Eszterházy. A bakonyiak elleni összecsapáson Tóth Edmond 50. alkalommal irányítja bajnoki találkozón a megyeszékhelyi férficsapatot.

A férfi NB I 5. fordulójának mérkőzése:
Telekom Veszprém (2.)–Eger SBS Eszterházy (4.)
Veszprém Aréna, szerda, 18.00. V.: Paska, Vastag.
A két csapat jelenleg azonos pontszámmal áll a tabellán, a címvédő jobb gólkülönbségének köszönhetően előzi meg a megyeszékhelyieket. Az SBS a bajnokságban négy mérkőzés óta veretlen, amire a klub NB I-es időszakában még nem akadt példa. A Veszprém számára azonban érthető módon a honi élvonal mellett a Bajnoki Ligája jelent nagyobb kihívást. Nagy Lászlóék szombaton még Fehéroroszországban, a Meskov Brest vendégeként nyertek (26–29) a BL-ben, az Eger elleni találkozót követően pedig vasárnap a német THW Kiel érkezik a bakonyiakhoz.
Tóth Edmond a Veszprém elleni mérkőzésen 50. alkalommal irányítja bajnoki mérkőzésen a megyeszékhelyi férficsapatot. A 42 esztendős tréner 2015 tavaszán Rosta Istvántól vette át a stafétát, vezetésével Szabó Péterék az NB I-ben huszonegy győzelmet arattak, két döntetlen mellett huszonhat alkalommal szenvedtek vereséget.
– Büszkeséggel tölt el, hogy már ennyi bajnoki mérkőzésen túl vagyunk, s a mérleg sem annyira rossz – fogalmazott Tóth Edmond. – Nagyon sok szép győzelem szerepel a nevünk mellett, s reményeim szerint ez a sor még sokáig folytatódik.

Sike Károly
2017. október 3.